SEBi Pärnu kontoris algab tasuta internetikoolitus

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvuti.
Arvuti. Foto: Peeter Langovits

Veebruarikuu esimesel nädalal ootab SEBi Pärnu kontoris esmaspäevast laupäevani 10-14 külastajaid „Ole Kaasas!“ koolitaja, kes pakub e-teenuste alast nõustamist, õpetab kasutama ID-kaarti ja Mobiil-IDd, andma digiallkirja ning jagab infot Pärnumaal toimuvate „Ole Kaasas!“ klassikoolituste kohta.


„Vastavalt huvile õpetame internetipanga kasutamist, oma terviseandmete vaatamist Patsiendiportaalist, tuludeklaratsiooni esitamist e-maksuametile, rahvastikuregistrist Euroopa ravikindlustuskaardi tellimist, ID-kaardi tarkvara installeerimist ning kõike muud, mida saab täna mugavalt internetis teha,“ sõnas nõustamispunktide IT Koolituskeskuse projektijuht Tiia Vok.



„Kindlasti ei tasuks koolitust karta. Nõustamine on personaalne ja kohandatav vastavalt konkreetse inimese vajadusele,“ lisas Vok.



Tasuta koolituse läbimiseks tuleb varuda 10-15 minutit aega, nõustamine on vastavalt soovile eesti või vene keeles. Koolitaja ootab huvilisi 1.- 6. veebruaril, sh laupäeval 10-14 SEBi Pärnu kontoris aadressil Rüütli 40a.



Praktilise koolituse läbimiseks tuleb kaasa võtta oma ID-kaart ja selle PIN-koodid. Kui PIN-koodid on kadunud või ununenud, saab uued koodid koolituse toimumise ajal SEBi kontorist tasuta.



Oodatud on ka päris algajad arvutikasutajad, kellel on võimalik end koolitaja abiga registreerida põhjalikumale klassikoolitusele.



„Ole Kaasas!“ on Vaata Maailma Sihtasutuse, EMT, Elioni ja Microlinki algatatud inimeste internetti kaasamise projekt. Koolituse läbinutele pakuvad EMT ja Elion soodushinnaga arvutit ja internetti. Lähemat infot saab telefonil 618 0180 või projekti kodulehelt

www.olekaasas.ee

. Täpne koolituste graafik on leitav ka

SEB kodulehel

.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles