Pärnusse jõudsid kingitused Vaasast

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Pikk Pärnu lastekaitse ühingust võttis vastu beebipakid, mille tõid Vaasast Pärnusse Raimo Vahtera (paremal) ja Reima Vahtera.
Anu Pikk Pärnu lastekaitse ühingust võttis vastu beebipakid, mille tõid Vaasast Pärnusse Raimo Vahtera (paremal) ja Reima Vahtera. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna laadis Raimo Vahtera oma abilistega Pärnu linnavalitsuses autolt maha mitusada kingipakki, mille sõpruslinna Pärnu beebidele olid saatnud Vaasa Pärnu seltsi liikmed koostöös Vaasa Mannerheimi lastekaitse liiduga.


Vaasa lastekaitseliidu ja Vaasa Pärnu seltsi logoga kottides on bodid, lutipudelid, mähkmed, beebikosmeetika, hügieenitarbed, mänguasjad ja muudki titadele tarvilikku.



Samuti on kingipakkides Vaasa Pärnu seltsi õnnitlused ja infokiri, kus kirjas teave  sõpruslinnade kohta, ning Vaasa pensionäride kootud villased sokid.



“Ärge võtke neid kui abipakke!” palus Raimo Vahtera pakke üle andes. “See on südamest tulnud kingitus ja märk sellest, et me mõtleme teie peale Vaasas, teame ju, et teil on praegu raske aeg.”



Vaasa Pärnu seltsi liikmed on pärnakatele heameelt teinud varemgi, seekord toodi kaasa 500 beebidele mõeldud pakki. Pärnu noorimatele elanikele kingituste saatmise mõte tuli eelmisel kevadel, kui Vaasa Mannerheimi lastekaitse liit hakkas tegema pakke Vaasa beebidele ning soovis rõõmustada Pärnu lapsigi.



“Juba sellel hommikul, kui selleteemaline intervjuu meie kohalikus ajalehes ilmus, hakkas minu telefon helisema,” meenutas Vahtera. “Meie seltsi liikmed ning pensionäride seltsi inimesed tahtsid teada, kuidas saaks koostööd teha ja aidata. Pensionärid hakkasid kohe beebidele sokke kuduma, praegu on pakkides 200 paari ja kevadel saadetakse veel niisama palju.”



Tänu Vaasa lastekaitseliidu esimehe Eva-Liisa Saralampile ja koostööle kohalike ettevõtetega on Pärnusse saadetud kingituste sisu tublisti täienenud. Pärnu linnavalitsus lisab pakkidesse helkurid.



“Meid seob Vaasa lastekaitse seltsiga pikaaegne sõprus,” ütles Pärnu lastekaitse ühingu juhatuse liige Anu Pikk. “Aitasime projekti Pärnu poolt koordineerida ja saame kindlasti juba lähipäevil veel kokku, et edaspidiseid koostööplaane arutada.”



Beebipakid jagatakse Pärnu linnas sündinud titadele, kingituse saab kätte linnavalitsusse lapse sündi registreerima tulles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles