Vanasõidukihuvilised pidasid maha talveralli

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanasõidukihuvilised korraldasid tuisusel talvepäeval talveralli.
Vanasõidukihuvilised korraldasid tuisusel talvepäeval talveralli. Foto: Ants Liigus

Ligi sadakond huvilist startis täna vanasõidukirallile, mille puhul taheti mitte niivõrd kiireimat aega kui just mõnusat ajaviidet taga ajada.

Vabatahtlikel vanatehnikahuvilistel, nagu nad end ise kutsuvad, on saanud tavaks korra ka talve ajal kokku saada ja ralligi maha pidada. Kui staažikamad uunikurallijad on kurtnud vahel raja läbimise liigset lihtsust, siis tänavu andis ilmataat endast kõik, et rajale ka teravamaid elamusi sokutada. Hommikul Laagrist startinud jõuvankreid võtsid vastu eilse lumetuisu järel veel läbimatud teed ning uus tõusev lumetorm, vahendas ERR.ee "Aktuaalset kaamerat".

Ligi sajakonna startija hulgas oli liikuvtehnikat mootorratastest bussideni ning kõige arvukamalt autosid: lihtsaid ja luksuslikke, nooruses nii ühel kui ka teisel pool raudset eesriiet kulgenuid. 15 külmakraadi polnud takistuseks neilegi, kel soojendussüsteemiks sinine kuumaveepudel.

Võistluse juhendi kohaselt viiakse võiduajamine läbi kehtivat liikluseeskirja järgides ning kaasmaalaste elamist mitte segades. Juhend rõhutab, et tegu on klubilise meeleoluka koosviibimisega, kuhu on kaasatud liiklemine jõuvankritel ning ristsõna lahendamine.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles