Õllefestivali korraldajad käisid linnavalitsuses

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllekann.
Õllekann. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Rahvusvaheliste hansapäevade ajal Pärnus õllefestivali korraldada sooviva firma esindajad käisid täna ja esmaspäeval Pärnu linnavalitsuses, avaliku ürituse korraldamise luba ettevõttel veel pole.


Esmaspäeval tutvustas ürituse turvaplaani Pärnu hansakomisjonile Baltic Festivals OÜ üks omanikke Jakob Kose. “Kui hansakomisjoni liikmed ürituse kohta üldisi küsimusi hakkasid esitama, jäi Kose neile vastamisega hätta,” ütles linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas-Ollo.



Täna oli abilinnapea Jane Metsa juures Baltic Festivalsi teine omanik, Pärnu tennisehallis toimunud messide eest paljudele võlgu jäänud Igor Pihela. Murakas-Ollo sõnul jäi Metsale Pihela jutust hea mulje.



“Neil on väljaspool Eestit tehtud õllekruusid, millel on suvise ürituse kuupäevad, flaierid. Ürituse korraldamiseks on juba päris palju vaeva nähtud,” rääkis Murakas-Ollo.



Hansakomisjoni liikmed avaldasid arvamust, et õllefestivali võiks teha mõnel muul ajal. Praegu on Pärnu õllefestival kavandatud 23.-26. juunini, samal ajal on linnas rahvusvahelised hansapäevad.



Ürituse korraldajad tahavad osa Rannapargist sulgeda ja lubada festivalialale ainult piletiga külastajaid. Festivali koduleheküljel avaldatud kaardi järgi ei saaks pärnakad koos hansapäevade külastajatega Rannapargi kaudu keskrannast Vallikääru jalutada, vaid peaksid kasutama kas naisteranda või majadevahelisi tänavaid.



Murakas-Ollo ei osanud öelda, kas õllefestivali korraldajad uuesti hansakomisjoniga kohtuvad ja millal avalike ürituste lubade väljastamise komisjon festivalile loa andmist arutab. Tavaliselt väljastatakse avaliku ürituse luba paar kuud enne üritust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles