“Üle linna lihameistril” said pärnakad teise koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti grillimismeistrivõistluse järjekordse vooru Pärnus võitsid viljandlased, taastusravikeskuse Sõprus grillijad tulid teiseks.

“Üle linna lihameistri” nime all mitmes linnas toimunud üritust korraldavad Eesti Barbecue’ assotsiatsioon ja “Grillfest Estonia”. Nende pressiesindaja Allan Hook ütles, et meistrivõistluste Pärnu-etapp läks korda esmalt juba sellepärast, et ilm oli väga ilus ja külastajaid palju.

Esikohale tuli võistkond Futura Viikingid Viljandist (kapten Volli Raudsepp), teine oli Pärnu taastusravikeskuse Sõprus võistkond Meeme Veissoni juhtimisel. Kolmandaks platseerusid Tallinna restorani Lübeck grillijad peakokk Karli Heinaga eesotsas.

Sõpruse neljaliikmeline võistkond paistis silma nii oma hästi küpsetatud searibi kui omanäolise vormiga. Veissoni põllel oli kiri “Pea kokk”, tema abidel “Sea kokk”. Abilised kandsid ka sea maski.

Külastajatele pakkus Sõpruse rahvas muu hulgas grillitud seasaba. Oli neid, kes pakutu tagasi lükkasid, teised sõid ja kiitsid.

Veisson ütles, et Sõpruse võistkond paistis silma sellegagi, et esitas rahvale omaloomingulisi laule tuntud viisidel.

Sõpruse grillijad astuvad järgmisena üles “Grillfestil”. Kapten Veisson aga läheb enne seda Shveitsi Euroopa meistrivõistlustele grillimises. Eesti võistkond astub seal üles telekokk Jazzi juhendamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles