Pärnu linn tunnustab abipolitseinikke

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsus võttis tänasel istungil vastu otsuse tunnustada ja premeerida 13 abipolitseiniku, kes on sel aastal aidanud kaasa linna avaliku korra ja turvalisuse tagamisele.

„Pärnu linnavalitsus ja PPA Lääne politseiprefektuur sõlmisid koostööleppe tänavu suvel. Koostööleppes on kirjeldatud poolte ootused: Pärnu linn soovib, et rohkem abipolitseinike kaasataks Pärnu linna avaliku korra tagamisse ja õigusrikkumiste ennetustöösse ning politsei ootab linnalt tunnustust inimestele, kes vabatahtlikult ja oma vabast ajast panustavad linna turvalisusse,“ kirjeldas lepingu sõlmimise tagamaid abilinnapea Romek Kosenkranius.

„Usun, et see leping pani aluse tõhusaks ja pikaajaliseks koostööks ühiselt turvalisuse tagamiseks ja innustab kodanikke panustama ka ise kodulinna turvalisuse tagamisse,“ lisas abilinnapea, kes ise on samuti läbinud koolituse ja astunud abipolitseinikuks tänavu suvel. Kosenkranius on osalenud kahel politseioperatsioonil ja oktoobri lõpus on plaanis osaleda kolmandal.

Abipolitseinikke tunnustatakse neljapäeval Pärnu raekoja väikeses saalis. Abipolitseinikud saavad tänutäheks tänukirja ja meene ning linn lisab preemiana väikse rahasumma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles