Buskerudi esinduse saabumine takerdus tuhapilve

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennukid.
Lennukid. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna pidi Pärnus algama Norra Buskerudi maakonna 20-liikmelise delegatsiooni kolmepäevane visiit, paraku jääb kaua ette valmistatud ja oodatud töökohtumine ära vulkaanilise tuha tõttu lennunduses valitseva kaose pärast.


“Ametlik teade norralaste mittesaabumisest jõudis meieni reede pärastlõunal,” märkis Pärnu maavanem Andres Metsoja.



Metsoja lisas, et algse plaani järgi pühapäeva õhtuks Riiga ja sealt Pärnusse jõudma pidava Norra sõprusmaakonna otsust mõjutas tõsiasi, et nende delegatsiooni juht, maavolikogu esimees Roger Ryberg viibis Londonis ja sealgi on Islandi vulkaani purske tõttu lennugraafik segamini.



Pärnu maavalitsus ja Pärnumaa omavalitsuste liit valmistus võõrustama kauaaegse sõprusmaakonna Buskerudi maavolikogu ja valdade esindust. Kavas oli pidada aastakoosolek ja täpsustada koostööprojektide sisu ning see alla kirjutada.  



“Esialgse info kohaselt on suurem visiit plaanis suve lõpul või sügise algul, väiksema seltskonna siiatulek otsustatakse pärast Roger Rybergi naasmist Londonist,” selgitas maavanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles