Elektrikatkestuste tõttu on häiritud mobiililevi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobiiltelefon. Foto on illustreeriv.
Mobiiltelefon. Foto on illustreeriv. Foto: Toomas Huik

Tänaöine torm tõi kaasa ridamisi elektrikatkestusi, mistõttu on Lõuna-Eesti, Kesk-Eesti ja Pärnumaa maapiirkondades kohati häiritud mobiililevi, teatas Elisa suhtekorraldusjuht Marika Raiski.

Lõuna-Eesti, Kesk-Eesti ja Pärnumaa linnades on mobiililevi olemas, kuid nende piirkondade maakondades on praegu häiritud kümnete Elisa tugijaamade töö. Seetõttu puudub tarbijatel neis piirkondades kohati nii kõne- kui ka mobiilse interneti levi.  

Eesti Energia tegeleb mainitud piirkondades elektrilevi taastamisega ja pärast elektrilevi taastamist taastub mobiililevi üle Eesti.

Torm sai alguse südaööl ja teatud aja jooksul töötasid Elisa tugijaamad varugeneraatoritel. Täna varahommikul alustas Elisa täiendavate elektrigeneraatorite paigaldamisega mobiililevita piirkondadesse, mis aitab tagada mobiililevi olulistes sõlmpunktides kuni elektrilevi taastamiseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles