Tallinna Vesi käis Pärnu linnapea juures pinda sondeerimas

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg

Pärnu linnapea Toomas Kivimägi kohtus täna AS Tallinna Vee juhatuse esimehe Ian Plenderleithiga, kes tutvustas meerile vee-ettevõtte tegevust.


Kõne all olid ka erakapitali kaasamise võimalused ja selle positiivsed küljed AS Tallinna Vee ning Euroopa praktika näitel, teatas Pärnu linnavalitsuse avalike suhete juht.

Kõneluste käigus avaldas AS Tallinna Vee juhatuse esimees Ian Plenderleith muuhulgas arvamust AS Pärnu Vee varade müügi võimaluse osas, et praegusel ajahetkel ei oleks see Euroopa Liidu abiraha kaasamise valguses tõenäoliselt parim lahendus kohaliku omavalitsuse huve silmas pidades.

Sama on korduvalt varem väljendanud linnapea Toomas Kivimägi.

„Kuivõrd AS Tallinna Vee näol on tegemist väga efektiivse ja eduka ettevõttega, kellelt on palju õppida, leppisime AS Pärnu Vee juhtidega eelolevaks sügiseks kokku külaskäigu Tallinna ettevõttesse. See on hea võimalus tutvuda kohapeal nende kogemuste ja praktikaga,“ ütles Kivimägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles