Pärnu veepolitsei tabas Kihnu lähedal joobes paadijuhi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veepolitsei kaater..
Veepolitsei kaater.. Foto: Lääne politseiprefektuur.

Täna koos keskkonnainspektsiooniga Kihnu lähedal veeliiklust kontrollimas käinud Pärnu veepolitsei tabas joobes paadijuhi.

Kontrolliti üheksat alust ja alustati kaks väärteomenetlust. Üks alustati seetõttu, et paadis ei kasutatud päästevarustust, teise väärteomenetluse tingis joobes paadijuht, vahendas Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht.

Pärnu veepolitsei juht Artur Kase sõnas, et see oli äärmiselt kahetsusväärne juhtum, sest tegemist oli kakuamipaadi juhi ja professionaalse kaluriga, kellele säärast rikkumist ei saa kogenematuse-teadmatuse arvele kirjutada.

Leiti ka kümme tähistamata nakkevõrku, mis anti üle keskkonnainspektsioonile.

Pärnu veepolitseil on tänavu alanud hooaeg juba kuues. Kuigi hooaeg pole kestnud veel kuudki, on veepolitseile tegevust jagunud. Peale patrullimise on turvatud noorte regatti Pärnu lahel. Sel nädalavahetuselgi on Pärnu jõel sõudevõistlused, millel veepolitsei silma peal hoiab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles