Pärnu lasteaednikud kohtuvad Jõulumäel

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulumäe tervisekeskus.
Jõulumäe tervisekeskus. Foto: Ants Liigus

Täna ja homme kohtuvad Pärnu linna lasteaedade õpetajad taas Jõulumäel. Seekordsest seminarist võtavad osa ka lasteaednikud Pärnu sõpruslinnast Šiauliaist. Õpetajaid tervitab Jõulumäel Pärnu linnapea Toomas Kivimägi.

Päeva jooksul on võimalus osaleda erinevates töötubades: Naatan Haamer räägib, kuidas oma hinge eest hoolt kanda, Ülle Närska õpetab, kuidas naeruga pingetest vabaneda, elamuskoolitusel Margo Mitti eestvedamisel õpetatakse ennast väärtustama ning Sirje Hansen räägib auratransformatsioonist. Šiauliai esindaja annab külalisena ülevaate alusharidusest Leedus, vahendas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo.  

Päeva lõpetab piknik.

Kümnendat korda toimuv seminar kannab pealkirja „Terves kehas terve vaim“.

Homme külastatakse Mai ja Pöialpoisi lasteaeda ning toimub ka linnaekskursioon.

Eelmine lasteaiaõpetajate seminar toimus Jõulumäel möödunud aasta 9. juunil. Siis külastasid seminari kolleegid sõpruslinnast Jelgavast, üle-eelmisel aastal lasteaiaõpetajad Vaasast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles