Audru ringraja ehitushanke võitis 16 miljoniga SMR Teed

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mittetulundusühingu A2 Racing Pärnu külje all asuva Audru ringraja rekonstrueerimise ja laiendamise esimese etapi ehitustööde hanke võitis ligi 16 miljoni kroonise pakkumisega AS SMR Teed.

MTÜ juhatuse liige Andres Hall ütles, et nad esitasid Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusele (EAS) taotluse projekti rahastamiseks ning EASi otsusest sõltub, millal ringraja ehitustööd pihta hakkavad.

Hall märkis, et kui EAS annab projektile positiivse hinnangu, kaalutakse võimalust teha kõik ehitustööd ühes etapis, EASi otsus peaks tulema novembri lõpus.

Audru ringraja hoonestusõiguse konkursi võitnud A2 Racingu esindaja on varem öelnud, et kogu kompleksi väljaarendamiseks kulub 50 miljonit krooni, kuid tööd toimuvad järk-järgult ning esmalt saab ringrada uue katte.

Ringraja pikkus on 3200,5 meetrit, rajale on projekteeritud 15 kurvi ja 201 meetrit kiirendusrada.

Hanke esimeses etapis parandatakse ringraja alust ja katet, korrigeeritakse rada ning ehitatakse juurde rallikrossi rajalõik.

Võimalikus teises etapis ehitatakse välja uus rajalõik, rajatakse piirded, tribüünid, poksihoonestus, olme- ja juhtimiskeskus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles