Euroopa Liidu asjade komisjonide esimehed kohtuvad Pärnus

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Liidu lipp.
Euroopa Liidu lipp. Foto: AP / Scanpix.

Pühapäeval ja esmaspäeval korraldab riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjon Pärnus traditsioonilise Eesti, Läti, Leedu ja Poola parlamentide ELi asjade komisjonide esimeeste kohtumise.
 

Kohtumisel on kavas arutada riikide eesmärke  Belgia ELi eesistumise ajal selle aasta lõpuni, Poola kavandatavat tegevust Poola ELi eesistumise ajal järgmise aasta teisel poolel, Euroopa Liidu konkurentsivõime ja majanduskasvu tagamise võimalusi ning Euroopa julgeoleku- ja kaitsepoliitika tegevuse parlamentaarse  kontrolli küsimusi.

ELi asjade komisjoni esimehe Marko Mihkelsoni kutsel osalevad kohtumisel Leedu Seimase ELi asjade komisjoni esimees, asespiiker Česlovas Vytautas Stankevičius, Läti Saeima asjade komisjoni esimees Vaira Paegle, Poola Sejmi asjade komisjoni aseesimees Andrzej Gałażewski ja Poola Senati ELi asjade komisjoni esimees senaator Edmund Wittbrodt.

Kohtumine toimub Pärnus Ammende villa konverentsisaalis.

Kohtumisel osalejatel on plaanis kohtuda Pärnu linnapea Toomas Kivimägiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles