Parimaid õpioskusi näitasid Kuninga kooli õpilased

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kuninga tänava põhikool.
Pärnu Kuninga tänava põhikool. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Õpioskuste võistluse piirkonnavoorus olid Pärnu linna koolide seas parimad Kuninga tänava põhikooli kuuenda klassi õpilased, kes edestasid Sütevaka humanitaargümnaasiumi ja Ülejõe gümnaasiumi võistkonda.

Õpetajate Lia Villeri, Leo Villeri ja Urve Paulmanni juhendatavas Kuninga kooli võistkonnas näitasid oma õpioskusi Hannabel Hoolma, Jette Elise Kivikangur, Maria Ritter, Maile Kartau ja Pille-Riin Jöffert. Võitja võistkond kogus 79,75 punkti.

Teisele kohale tulnud Sütevakat esindasid Karin Allik, Lisanna Annus, Laura Teemägi, Andreas Tulver ja Olle Paas, kes said kokku 73,5 punkti. Õpilasi juhendas Eve Salla.   

70 punktiga tõid kolmanda koha Ülejõe gümnaasiumi Taisto Roosipuu, Hanna Pajula, Epp Peetsalu, Stella Lutter ja Sander Kangur, kelle valmistasid võistlusteks ette õpetajad Marianne Tekkel ja Karin Känd.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles