Täiskasvanuid julgustatakse õppima

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Virumaa Teataja

Sel nädalal toimub Pärnumaal täiskasvanud õppija nädal, kampaania tipneb neljapäeval Paikuse vallamajas foorumiga “Õppimine seob põlvkondi”, kus antakse üle Pärnumaa aasta õppija, aasta koolitaja ja aasta koolitussõbralikema organisatsiooni tiitel.

13. korda toimuva täiskasvanud õppija nädala üle-eestiline avaüritus oli 8. oktoobril Põlvamaal Moostes, kus aasta õppija eriauhinna pälvis Lääne kaitseringkonna laohoidja Agor Tettermann Pärnumaalt.

Tettermann tunnistati ka Pärnumaa aasta õppijaks. Aasta koolitaja on Pärnu Päikesejänku lasteaia peretöö koordineerija, juhataja asetäitja õppe- ja kasvatusalal Maret Põlluste ning aasta koolitussõbralikem organisatsioon Päikesejänku.

Kampaania raames leiavad Pärnus ja Pärnumaal nagu kõikjal Eestis aset koolitused ja presentatsioonid.

Kampaanianädala raames kuulutati Pärnumaal välja fotokonkurss “Õppimine seob põlvkondi”.

“Osaledes täiskasvanute õppes, tabage hetki õppijatest ja saatke need Pärnumaa kutsehariduskeskuse täiskasvanuhariduse osakonna postkasti,” teatas täiskasvanud õppija nädala Pärnumaa koordinaator Sirje Pauskar. Parimaid fotosid näeb Pärnu keskraamatukogus 19. oktoobril. Kuu lõpuni on raamatukogus väljas näitus eri aastatel kampaania raames tunnustatud pärnumaalastest.

Samuti on Pärnumaa kutsehariduskeskuse kesklinna õppehoone Pargi 1 fuajees avatud õmbluseriala õppijate tööde näitus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles