Popim burks vahetas välja legendaarseima

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannas enam kui kaheksateist aastat tegutsenud endises Onu Sami kiirtoidukioskis müüakse sellest nädalast Bravo grillburgereid.
Rannas enam kui kaheksateist aastat tegutsenud endises Onu Sami kiirtoidukioskis müüakse sellest nädalast Bravo grillburgereid. Foto: Ants Liigus

Rohkem kui 18 aastat tunglesid inimesed igal suvel rannas Onu Sami kioski akende taga burgerijärjekorras. Mõni sõitis isegi öösel taksoga linna teisest servast Onu Sami kiirtoidu järele. Kuid Onu Sami ei ole enam. Homsest tegutseb samas kohas noorte seas popp Bravo Burger.

Oktoobri alguses vahetas Supeluse ja Suvituse tänava nurgal asuv, Pärnu vaata et legendaarseim kiirtoidukiosk omanikku ja reedest tegutseb väljast iluravi saanud ja seest ümber ehitatud kioskis Bravo Burger.

“Läbirääkimised selle koha omandamiseks olid pikad ja vaevarikkad, kuid olen rõõmus, et kõnelused meie jaoks edukalt lõppesid,” tähendas Bravo Burgeri omaniku Blauinvest OÜ tegevjuht Ahti Kukk rahulolevalt.

Rannas avatud teist Bravo Burgeri kioskit näeb Kukk pigem suvise tõmbenumbrina, kuigi uus kiosk on avatud aasta ringi 24 tundi ööpäevas.

“Ei salga, et tegu on legendaarse kohaga, millel on praegugi välja kujunenud püsikunded, siin käiakse endiselt autodega söömas nii päeval kui öösel,” rääkis Kukk. “Kuid näeme kohal endiselt perspektiivi. Esimese asjana teeme kevadel korda terrassi, millest peaks saama õdus suvine istumiskoht, kus saab nautida erinevaid grillroogasid. Samuti tahaks korrastada ümberkaudset haljastust, kui linn selleks loa annab.”

Ent klientide mugavusele on rannas asuvas uues Bravo Burgeris mõeldud juba praegu. Selleks on nüüd kioski kõrval avatud nelja lauaga varjualune istumiseks. Et klientide istmikud talvel pinkide külge ei külmuks, on varjualusesse paigaldatud soojuskiirgurid.

Kuigi Bravo Burger pakub mitmekülgset menüüd praadidest tortilladeni, on Kuke sõnade kohaselt kiirtoidukioski senine müügihitt ikkagi traditsiooniline burger.

“Olgugi masuaeg, on meie burgeriäril kasvav trend,” märkis Kukk. “Usun, et see on tingitud sellest, et pakume traditsioonilise mikrolaineahjus soojendatud burgeri asemel grillitud burgerit. Meie burger on Pärnus popp ja paistab, et üha popimaks muutub.”

Selle kinnituseks plaanib Bravo Burger veelgi laieneda. Kuke kinnitusel algab lähipäevil Raekülas kolmanda Bravo Burgeri kioski ehitus.

Uus kiirsöögikoht vahetab välja praegu Rae kaupluse kõrval oleva burgerihaagise.

Kolmas ja vanim, kaks aastat tegutsenud Bravo Burger asub Pärnu kesklinnas bussijaama vastas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles