Ühistranspordikeskus käivitas bussiveohanke

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühistranspordikeskus asub välja vahetama linnas liiklevaid busse.
Ühistranspordikeskus asub välja vahetama linnas liiklevaid busse. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnumaa ühistranspordikeskus kuulutas välja bussiveohanke perioodiks 2017–2026 ja vähemalt 13 bussi peavad sõitma metaankütusega.

Aastane läbisõit on liinidel kuni 1,8 miljonit kilomeetrit, sellest normaalbussidega 1,4 miljonit kilomeetrit ja liigendbussidega 435 000 kilomeetrit. Sõlmitav leping kestab 2017. aasta 1. jaanuarist 2026. aasta 30. juunini.

Kõik vedaja pakutavad bussid peavad vastama Euro 6 standardile ja nendest vähemalt 13 normaalbussi peavad kasutama mootorikütusena metaangaasi ehk maagaasi või biometaani.

Muu hulgas peab võitja korraldama sõidupiletite müüki, paigaldama bussipeatustesse sõiduplaane ja pakkuma muid avaliku teenindamise kohustusega kaasnevaid teenuseid.

Hankelepingu sõlmimise kriteerium on madalaim hind. Pakkumuste võrdlemiseks võetakse aluseks ühe aasta liiniveo kogumaksumus käibemaksuta. Juhul, kui mitmel pakkujal osutub kogumaksumus võrdseks, tunnistatakse edukaks pakkumus, mille normaalbussi liinikilomeetri hind on madalam.

Pärnumaa ühistranspordikeskus ootab pakkumusi riigihankel osalemiseks 11. jaanuaril kella 13ni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles