Võistes hukkus tulekahjus mees

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistes hukkus tulekahjus 65aastane mees.
Võistes hukkus tulekahjus 65aastane mees. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna varahommikul Tahkuranna vallas Võistes puhkenud tulekahjus hukkus 65aastane mees. Esialgseil andmeil sai põleng alguse elektriradiaatorist.

Häirekeskus sai teate tulekahjust Võistes asuvas elumajas kell 5.42. Tulekahju avastasid naabrid. Juba tulekahjust teatamise ajal põles kahekorruseline maja lahtise leegiga. Oli ka teada, et majas võib inimene sees olla.
 
Päästjate kohale jõudes põles maja lausleekides ning kõik toad olid seest tuld täis. Kustutustööde käigus leidsid päästjad majast hukkunud mehe.
 
Maja muutus tulekahjus varisemisohtlikuks.
 
Päästjad said tulekahju kontrolli alla kell 8.12. Tulekahjul töötasid päästjad Pärnu, Häädemeeste ja Kilingi-Nõmme päästekomandodest.
 
Lääne-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Sirle Mati sõnutsi sai traagiline tulekahju esialgsel hinnangul alguse vanast vene päritoli elektriradiaatorist, mis asus magamistoas. "Sellised radiaatorid ei ole mõeldud selleks, et nendega ööpäev läbi kütta," ütles ta.

Majas puudus suitsuandur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles