Tee ääres seisnud rüüstatud auto ootas pikalt peremeest

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Laial tänaval seisis kolm nädalat lumehanges katkise aknaga Peugeot, takistades tänava äärest lume koristamist.
Pärnu Laial tänaval seisis kolm nädalat lumehanges katkise aknaga Peugeot, takistades tänava äärest lume koristamist. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu kesklinnas Laial tänaval kolm nädalat tee ääres suures hanges seisnud ja lume koristamist seganud sõiduauto Peugeot 307 viidi lõpuks peatuskohast minema.

Laial tänaval kontserdimaja vastas seisnud sõiduautol oli sisse löödud üks küljeaken, mida viimati kattis katkine kiletükk. Eile õhtulgi seisis peremeest ootav sõiduk veel lumemütsi all.

Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo jutu järgi viis auto tee äärest minema ilmselt selle omanik, sest linnavalitsus pole tänavu talvel ühegi auto teisaldamist tellinud.

Murakas-Ollo ütles, et lumekoristust takistavaid sõidukeid on linnas tänavate ääres mitmel pool. „Üldiselt on inimesed olnud siiski mõistvad ja pärast keelumärkide väljapanemist või teatamist on omanikud lumekoristustöid segavad sõidukid eest ära viinud,“ lausus ta.

Koht, kus lumeteki alla jäänud Peugeot seisis, asub tasulise parkimise tsoonis. Pärnus tasulist parkimist korraldava EuroPargi projektijuht Helina Simberg ütles, et rüüstatud autodele parkimiskorraldaja trahvikviitungit välja ei kirjuta.

Simberg lisas, et kui auto on lume all, ei saa parkimiskontrolörid uurida, kas sõidukil on klaasi all parkimispilet. „Meie lund klaasilt lükkama ei lähe,“ teatas ta.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Kaisi andmete kohaselt kõrvaldati hange jäetud auto roolist 30. detsembril joobes 20aastane mees, kellel puudus vastava kategooria mootorsõiduki juhtimisõigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles