Maakoolide noored mõõtsid teadmisi bioloogias

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaa maakoolide bioloogiaolümpiaadil võistles looduse tundmises 120 õpilast.

6. klassi arvestuses sai oma vastuste eest kõrgeimad punktid Allan Rist Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, õpetajaks Elli Altin.

Paremuselt teine oli Silver Põlgaste Uulu põhikoolist, teda õpetab Anu Tammik, ja kolmas Aksel Borkvel Tori põhikoolist, õpetajaks Kaja Maripuu.

7. klassi arvestuses läks bioloogiaolümpiaadi esikoht Meeli Lepikule Häädemeeste keskkooli, õpetajaks Ülle Valgi. Talle järgnesid Anete Mootse Tali põhikoolist õpetaja Marge Kaljuste juhendamisel ja Anna-Liisa Antson Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, Antsonit õpetab Urve Jõgi.

8. klassi õpilastest oli kõige tublim Marten Kose Häädemeeste keskkoolist. Teist ja kolmandat kohta jagasid Kadri Saul Tali põhikoolist ja Helen Roostma Kilingi-Nõmme gümnaasiumist.

9. klassi parimad bioloogiatundjad on Claudia Kaubi ja Elina Ild Paikuse põhikoolist, neid õpetab Maarja Tärk. Kolmanda tulemuse tegi Reelika Tõnisson Kilingi-Nõmme gümnaasiumist.

10. klassi arvestuses võidutses Anett-Hildegard Laarmann Kilingi-Nõmme gümnaasiumist. Järgnesid Keili Paru samuti Kilingi-Nõmmest ja Janre Jürvetson Vändra gümnaasiumist, viimasena mainitu õpetaja on Hille Arumäe.

11. klassi arvestuses läks olümpiaadi esikoht Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi Külli Reiselile, keda õpetab Eva Palk. Oma teadmistega järgnesid talle Kadri Meriste Kilingi-Nõmmest ja Sirka Tali Häädemeestelt, Talit õpetab Marika Kose.

12. klassis läksid esimene ja teine koht Vändra gümnaasiumi. Kõrgeimad punktid teenis välja Jalmar Toots, kellele järgnes Adam Erki Enok. Kolmandaks tuli Siiri Rist Kilingi-Nõmme gümnaasiumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles