Pärnumaa esindus riigikogus

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Pärnumaal eraldatud kaheksast mandaadist läks peamiselt kasina valimisaktiivsuse tõttu kaotsi kaks.

Rein Lang, Reformierakond, 3926 häält

“Riigikogu liige ei ole seotud oma mandaadiga ega saa konkreetselt ühe piirkonna heaks suurt midagi ära teha. Praegu veel koosistuva valitsuse liikmena tahan aga üles tõsta Pärnu ümbersõidu ehitamise, mis kogu oma korraldusega lõhnab skandaali järele.”

Kadri Simson, Keskerakond, 3853 häält

“Pärnule on hea see, mis on hea kogu Eestilegi. Eeskätt vajab Eesti praegu juurde töökohti. Riigi kohus on töökohtade loomisele igati kaasa aidata. Just selles suunas kavatsengi riigikogus esmalt tegutseda.”



Annely Akkermann, IRL, 3259 häält

“Minu üks põhilisi lubadusi valijatele oli Pärnu ja Pärnumaa taasväärtustamine ning tagasitoomine Eesti kaardile. Ja esimene asi, mis selles suunas tuleks ära teha, on Pärnu lennuvälja kordaseadmine nii sise- kui rahvusvahelisteks lendudeks.”



Väino Linde, Reformierakond, 2630 häält

“Kõigepealt tuleks Pärnu linna- ja maavalitsusega kooskõlastada objektid, millesse tehtavad investeeringud peaksid kajastuma Eesti 2011. aasta eelarves, mida aprillis-mais kokku pannakse. See eeldab ka läbirääkimisi nii rahandus- kui majandusministeeriumiga.”



Marianne Mikko, SDE, 2080 häält

“Tööd peab jätkama riigikogu Pärnu saadikute rühm, kus tahan tingimata kaasa lüüa. Oluline on, et valijad saaksid oma saadikuga järjepidevalt kohtuda. Koostöövorm, kus Pärnumaa inimesed annavad mulle täitmiseks konkreetseid ülesandeid, muutub elunormiks.”



Toomas Tõniste, IRL, 1863 häält

“Pärnu vajab esimese asjana lennujaama ning kogu muu infrastruktuuri kordategemist tervikliku paketina. Vaja on välja selgitada reaalsed võimalused, kuidas riik saaks sellele maksimaalselt kaasa aidata.”
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles