Pärnus jäi merejääl lumme kinni kolm autot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Aasta algusest saati Vana-Pärnu jäärajal nii võidu kihutanud kui omapäi sõidumeisterlikkust lihvinud noormees otsustas üleeile õhtupoolikul võtta talvelt viimast, paraku lõppes ettevõtmine enne, kui alata sai.

“Sõitsin vaikse käiguga majakast mööda ja kui jäärajani oli jäänud mõnikümmend meetrit, vajus mu Audi pehmest lumest läbi,” kirjeldas end Jukuks nimetanud autospordihuviline väikest seiklust. “Üritasin oma jõududega kõvemale pinnale tagasi pääseda, kuid tulu sellest ei tõusnud: rattad käisid küll ringi, kuid auto istus kenasti kõhu peal ega mõelnudki liikuda.”

Hädaline pidas endaga viivu nõu, kas oleks mõtet auto alt lumi ära kühveldada või kutsuda hoopis abi. Lõpuks otsustas ta helistada sõbrale, kes kohe oli nõus appi tulema.

Veel enne kui sõbramees oma Mercedesega hädaliseni jõudis, jäi temagi kallis auto lumme kinni. “Siin on vaja tõsisemat riista, ma kutsun naabrimehe bussiga kohale,” leidis mersumees.

Bussiga kohale sõitnud naabrimees oli pikalt mõtlemata valmis hädalisi aitama, kuid temagi ponnistused pehmes lumes lõppesid samamoodi kui eelkäijatel.

“Mul on paar džiibiga sõpra, kuulan, mida nad räägivad,” leidis bussimees oma õlekõrre, millest haarata.

Džiibimees oligi varsti mere ääres ja mõne minutiga pääsesid hädalised kindlale maale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles