Baltifalt hakkab Pärnus tänavaid lappima

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löökauk. Foto on illustreeriv.
Löökauk. Foto on illustreeriv. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Pärnu linnavalitsus sõlmib tänavate löökaukude ja kattepragude remondiks lepingu AS Baltifaldiga, kes peaks töödega alustama sel nädalal.

Pärnu linnavalitsus teatas, et juba sellel nädalal alustatakse löökaukude ja kattepragude remondiga linnatänavatel. Leping tööde teostamiseks sõlmitakse AS Baltifaldiga, kes hankel osalenud kahest ettevõtjast esitas parema pakkumise.

Esimene remondiring teostatakse Pärnu linnatänavatel hiljemalt käesoleva aasta 1. juuniks, esmajärjekorras remonditakse bussiliiklusega tänavad ja suurmaanteed. Edasi toimuvad tööd vastavalt vajadusele jooksvalt kuni 1. novembrini.

Teede jooksvaks remondiks on Pärnu linna eelarves planeeritud 166 170 eurot. See sisaldab asfaldiaukude parandamist, kruusateede korrashoidu ning muid pisiremonte.

Neljapäeval, 10. märtsil oli lihthanke „Pärnu linnatänavate löökaukude ja kattepragude remontimine“ pakkumuste esitamise lõpptähtaeg. Hankes osales kaks pakkujat. Parima pakkumise tegi AS Baltifalt.

Võitjaga sõlmitakse leping ning töödega alustatakse niipea, kui ilmastikuolud seda võimaldavad. Remonttöid ei saa teostada miinuskraadide ja vihma korral.

Praeguste ilmastikutingimuste jätkumisel saab löökaukude ja kattepragude remondi algust prognoosida käesolevasse nädalasse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles