Pärnu maavanem saatis maanteeametile mureliku märgukirja

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maavanem Andres Metsoja.
Pärnu maavanem Andres Metsoja. Foto: Urmas Luik

Pärnu maavanem Andres Metsoja saatis täna maanteeametile märgukirja, milles väljendas muret Pärnu ümbersõidutee ehituse valmimise suhtes.

Maavanem soovib, et maanteeamet paigaldaks Pärnu ümbersõidu Tallinna maantee ja Papiniidu silla vahelisele lõigule ajutise ülekatte.

Pärnu maavanem juhtis maateeametile saadetud kirjas tähelepanu sellele, et Pärnu ümbersõit omab väga suurt tähtsust oma asukoha poolest paljudele Pärnu asutustele ja ettevõtetele, kelle hulgas on Pärnumaa suurim tööandja Pärnu haigla, maakonna suurim erasektori tööandja Wendre ja hiljuti tööle hakanud Fortum Termesti soojus- ja koostootmisjaam.

Naabruses oleva elamurajooni ja Eesti-sisese ja rahvusvahelise transiitliikluse tõttu peab maavanem väga oluliseks, et suviseks hooajaks viidaks Tallinna maantee ja Papiniidu silla vaheline lõik elementaarsesse olukorda.

Maavanem soovib, et teelõiku silutaks ja kaetaks ajutiselt sellisel tasemel ülekattega, mis aitaks miinimumini viia kahju suvepealinna läbivale liiklusele.

Maavanem loodab, et augustiks on maanteeametil võimalus sõlmida uus leping usaldusväärsema partneriga ja pooleliolevad tööd saavad jätkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles