Toimub aktiivne Pärnu teede korrastamine

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõik Pärnu linna teed vaadatakse üle. Kevadiste teedeparandustega loodab linn ühele poole saada maiks.
Kõik Pärnu linna teed vaadatakse üle. Kevadiste teedeparandustega loodab linn ühele poole saada maiks. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Linnavalitsuse pressiesindaja Gerli Kõivu teatel käivad Pärnus teetööd nüüd täie hooga. "Kõik Pärnu linna teed vaadatakse üle, alustades peatänavatest ja liikudes edasi kõikidele ülejäänud tänavatele," kinnitas ta. "Praegu parandatakse löökauke ja kui soojemaks läheb, alustatakse suuremate töödega."

Ohtlikumad kohad ja suuremad teed on Kõivu andmeil juba parandatud. Silumist ootavad kruuskattega teed. Väiksemaid teid lapitakse jooksvalt.

Linna majandusosakonna spetsialistid koguvad aktiivselt infot Pärnu teede olukorra kohta. "Paar päeva pärast linnavalitsuse üleskutse ilmumist Pärnu Postimehes kasvas reageerivate linnaelanike all märgatavalt." ütles Kõiv. "Kui varem tuli päevas keskmiselt viis teadet nii löökaukude kui kaevuluukide ümbrusse tekkinud süvendite kohta, siis vahetult uudisloo ilmumise järel saime umbkaudu kümme teadet päevas." Kõiv lisas, et nüüdseks on informeerijate arv taas langenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles