Rotary fond otsib andekaid noori

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nagu igal kevadel jagab Pärnu Rotary klubi noortefond tänavugi andekatele noortele tegevuse jätkamiseks stipendiume, taotlusi selleks saab esitada 25. aprillini.

Sel kevadel makstakse välja viis stipendiumi: loomingulise tegevuse toetuseks, andekale gümnasistile, õpinguteks välismaal, andekale noorsportlasele ja noorele õpetajale. Stipendiumi suurus on 640–960 eurot, teatas Pärnu Rotary klubi noortefondi nõukogu liige Mati Tiimus.

2004. aastal asutatud noortefond on loodud andekate noorte õppimise, sportimise ja loometegevuse toetamiseks. Ära pole unustatud ka noori õpetajaid. Fond soovib tekitada tahet realiseerida oma anne maksimaalselt.

Noortefond toetab peamiselt Pärnus ja Pärnumaal elavaid noori. Stipendiume eraldatakse annetustega ja heategevusürituste tulust fondi kogunenud rahast. Fondi hallatakse heategevuslikus korras.

Info taotluste esitamise kohta leiab Pärnu Rotary klubi kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles