Pärnu linn annab kultuuri aastapreemia klubivedajale ja raamatute autorile (1)

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Tölp asus Templi nimelist klubi tegema eelmisel aastal ning sellest on kujunenud populaarne koht erinevas vanuses pärnakaile ja linnakülalistele.
Andres Tölp asus Templi nimelist klubi tegema eelmisel aastal ning sellest on kujunenud populaarne koht erinevas vanuses pärnakaile ja linnakülalistele. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsuse tänasel istungil kinnitati tänavused kultuuripreemiad - korraldajapreemia pälvib vanas postimajas hoogsalt tegutsev kultuuriklubi Tempel ja selle eestvedaja Andres Tölp  ning loomingupreemia tänavu taas Pärnut tutvustavas sarjas kaks raamatut välja andnud Hedda Peet.

Tölp asus Templi nimelist klubi tegema eelmisel aastal ning sellest on kujunenud populaarne koht erinevas vanuses pärnakaile ja linnakülalistele.

Tema töö on toonud Pärnu taas levimuusikakaardile, kuna klubi programm on žanriliselt mitmekesine ja tuntumate bändide kõrval on siin võimalus antud noortele ja vähem tuntud muusikutelegi. Siin on omale õdusa paiga leidnud bändide plaadiesitlused, kirjandusõhtud ja muusikaviktoriinid, etenduskunstnike performance’id, üritusi leidub Noortebändi Pärnu eelvoorust kuni Jõulujazzini.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles