Pärnu kunstiklubi annetas kogukonna heaks kuraditosin maali

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kunstiklubi liikmed.
Pärnu kunstiklubi liikmed. Foto: Erakogu

Pühapäeval annetasid Pärnu kunstiklubi liikmed 13 maali Pärnu Y-klubi heategevusloterii tarvis.

Pärnu Y-klubi on juba mitu aastat organiseerinud Raeküla Vanakooli keskuse üritustel heategevusloteriid, et toetada kohalikus avatud noortekeskuses Raeküla lastele arendava tegevuse korraldamist. Igaüks, kes külastab Vanakooli keskuse ettevõtmisi ja ostab loteriipileti, võib saada maali omanikuks.

Klubi presidendi Marina Mesipuu teatel on nad tänavu sügisel kogunud 392 eurot.

Pärnu kunstiklubi on asutatud 1976. aastal ja ühendab peamiselt maalivaid harrastuskunstnikke Pärnust ja Pärnumaalt. Kunstiklubisse kuuluvad Tiina Niin, Tiina Erala, Ella Źuliene, Ervin Raud, Lembi Sõro, Ülle Raidma, Malle Heinonen, Ly Saat, Kadri Grishin, Marju Lorentson, Tiiu Lehiste, Selma Juurikas ja Aili Mets.

Mittetulundusühing Pärnu Y-klubi on rahvusvahelise heategevusorganistsiooni Y`s men International liige ja Y-klubi korraldab heategevusloteriid majanduslikes raskustes perede lastele pillide soetamiseks ja huviringi õppetöö tarvis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles