Lääneranna valla koduleht üllatab kujundusega

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääneranna vallakeskus on suvel 806. aastapäeva tähistanud Lihula linn.
Lääneranna vallakeskus on suvel 806. aastapäeva tähistanud Lihula linn. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Lääneranna vallla koduleht üllatab kasutajat teaberohkuse ja kauni kujundusega. Vahetuval avapildil on uue omavalitsuse juhtlause: Lääneranna – kauni looduse ja elupaigaga vald Lääne-Eestis.

Valla häälekandja esimene number ilmus detsembris omavalitsuse keskuse ajalehe Lihula Teataja nime all. Veebis on Lihula Teataja toimetaja ja teabespetsialisti Kristina Kuke koostatud üksikasjalik ülevaade Läänerannaks ühinenud Lihula, Hanila, Varbla ja Koonga valla kohta, mis algab küsimusega “Kas teadsid, et ...”.

Iga senise omavalitsuse ja allasutuse kohta leiab ülevaatest huvitavaid fakte ja käsitlemata ei jää ükski eluvaldkond: vallamajast kooli ja lasteaiani, sotsiaalhoolekande ja kultuurini, spordi ja terviseni.

Märgitud on iga senise valla 2017. aasta eelarve, olulisemad investeeringud, rahvaarv, sünnid ja lahkumised, aga ka piirkonda enim mõjutanud ettevõtmised ning tunnustuse pälvinud inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles