Rannahotelli vastne juht loodab laiendusplaanid ellu viia

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus korpus peaks kerkima hotelli krundi Lehe tänava poolsesse serva.
Uus korpus peaks kerkima hotelli krundi Lehe tänava poolsesse serva. Foto: Ants Liigus

Pärnu Rannahotelli juhi Oliver Paasiku üks suurimaid tööülesandeid on viia ellu hotelli laiendusplaanid. Tegevjuhi kinnitusel on lähiaastatel kavas ehitada hoone kõrvalkrundile hotelli uus korpus.

"Pärnu on tohutus arengus, kõik areneb kogu aeg. Turismis on väga tähtis nende muutustega kaasa minna. Hotellidele on tulnud alternatiive, mis konkurentsi pakuvad. Seda enam on oluline panustada meie suurepärase teenuse pakkumisele," kommenteeris Paasik. Rohkem ta laienemist veel kommenteerida ei soovinud. 

Rannahotelli laiendamise mõte on olnud õhus juba mitu aastat. 2015. aastal ütles toonane hotellijuht Toomas Sildmäe Pärnu Postimehele, et projekt toppab peaasjalikult kohalike ametnike otsustamatuse tõttu.

Sildmäe avaldas toona, et kavas on ehitada hotelli krundi Lehe tänava poolsesse serva arhitektuurselt sobiv lisamajutushoone, mis lubaks kõrghooajal kasutada senisest otstarbekamalt ära juba olemasolevaid Rannahotelli võimalusi nagu restoran ja vastuvõtuteenistus.

Loe lisa uue juhi ja tema plaanide kohta homsest intervjuust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles