Talvise grillivõistluse võidu napsasid pärnumaalased

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fantaasiavoorus pakkusid pärnakad tervitusnapsiks rahvuslikes värvides minikokteili ja söögiks burgerit Eesti moodi.
Fantaasiavoorus pakkusid pärnakad tervitusnapsiks rahvuslikes värvides minikokteili ja söögiks burgerit Eesti moodi. Foto: Ants Liigus

Pühapäeval Otepää keskväljakul võisteldi Eestis esimest korda Grillfesti talvistel grillimise meistrivõistlustel.

Taligrillimisest võttis osa kaheksa võistkonda: Dreamer BBQ Semud, Grillimaailm, IVKHK BBQ Team, Pilkuse MEK, Bravo Catering, Lande Grillikoda ja 3 põrsakest ja Tainas.

Oskused pandi proovile kolmes voorus: "EV 100" vorstivoorus valmistati ja grilliti eestimaisest toorainest käsitöövorste. Teises ehk "EV 100" üllatusvooru tooraineks osutus Eesti rahvustoiduaine räim. Kolmandas ehk fantaasiavoorus valmistas iga võistkond roa oma äranägemise järgi, lähtudes kas "EV 100", talve või Otepää teemast.

Eesti meistritiitli pälvis Pärnumaa võistkond BRAVO Catering, tulles ühtlasi võistluse üldvõitjaks.

Eesti meistritiitli pälvis Pärnumaa võistkond BRAVO Catering, tulles ühtlasi võistluse üldvõitjaks.
Eesti meistritiitli pälvis Pärnumaa võistkond BRAVO Catering, tulles ühtlasi võistluse üldvõitjaks. Foto: Ants Liigus

Bravo Cateringi kokk Meelis Meedla sõnutsi pakuti fantaasiavoorus tervitusnapsiks rahvuslikes värvides minikokteili ja söögiks burgerit Eesti moodi. Burger koosnes rukkikuklitest, mille vahele pandi grillitud soolapekki, räimefileed ning hapukapsast ja peeti. Joogiks pakuti sooja koduõunaveini.

Võitja pääseb võistlema Pärnus 9. juunil rahvusvahelisele Grillfestile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles