Koormakatete tootja soovib kolida Loode-Pärnu

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loode-Pärnu tööstusrajooni on end sisse seadnud Pereauto, Vecta Design, Trimtex ja Aknakoda. Nüüd soovib nendega liituda PVC Katted OÜ.
Loode-Pärnu tööstusrajooni on end sisse seadnud Pereauto, Vecta Design, Trimtex ja Aknakoda. Nüüd soovib nendega liituda PVC Katted OÜ. Foto: Madis Sinivee/

Pärnus tegutsev osaühing PVC Katted soovib laieneda ja ehitada Loode-Pärnu tööstusparki tootmis- ja laohoone. Firma plaanib suvepealinna tuua juurde 15 töökohta.

PVC Katted tegi Pärnu linnavalitsusele ettepaneku sooviga omandada kaks kinnistut Loode-Pärnu arendusalal. Tootja tahab ehitada 2200ruutmeetrise tootmishoone, mis ehitataks valmis kahes etapis. Peale selle soovib firma 2019. aasta teises pooles ehitada 3600ruutmeetrise külmlao.

"Laienemisega plaanime kolme aasta perspektiivis luua 15 töökohta," seisab tootja avalduses. Praegu töötab ettevõttes kaheksa inimest.

Firma soovib linnavalitsuselt kinnistuid, kus esmalt pidi linnavolikogu otsusega hoonestusõiguse saama osaühing Adrem, kuid lepingut ei sõlmitud ja too ettevõtte on nüüdseks lepingu sõlmimise õiguse kaotanud.

Linn tegi ettepaneku rahuldada PVC Katete taotlus ja saatis eelnõu järgmisele volikogu istungile.

PVC Katted on Eestis tegutsenud 25 aastat, viis aastat tagasi kolis firma Paidest Pärnu. 2016. aastal ostsid juhatajad ettevõtte omanikelt välja ja kaasasid Soome investorid. 

Firma tegevusala on mitmesuguste PVC-katete (koorma- ja autokatted-kiled, PVC-tellingud ja hallid) tootmine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles