Kalasadamad valmistuvad jürikuu lõpuks

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võiste sadam osaleb taas avatud kalasadamate päeval.
Võiste sadam osaleb taas avatud kalasadamate päeval. Foto: Urmas Luik

Alanud on ettevalmistused teiseks avatud kalasadamate päevaks ja Pärnumaa kalanduspiirkonnas on ennast juba kirja andnud Lindi ja Võiste sadam ja Japsi kai, mis eelmisel kevadel oli värske kala lastis paatide ootajate­ seas ülimenukas koht.

Avatud kalasadamate päeval tuleb oma programmiga välja samuti Fishing Village’i kaluriküla Pärnus Sauga jõe ääres. Nemad pakuvad­ igale eale põnevat tegevust, aga ka värsket ja suitsukala, tutvustavad harrastuskalastajate­ püügi­vahendeid ja on kaasanud maastikuvibulaskjadki.

Sadamate väravad on külastajatele valla laupäeval, 28. aprillil. Korralduslikult paneb avatud kalasadamate päevale õla alla kalanduse teabekeskus, mis tellib osalevatesse sadamatesse juhatavad viidad ja märgised. Kalandust kui Eesti rannarahva üht põhitegevusala aitavad tutvustada maaeluministeerium ja piirkondlikud kalanduse algatusrühmad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles