Aasta ema Katrin Mumme hääl värahtas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Emadepäeva künnisel kuulutati taas välja Pärnumaa aasta ema: kolme lapse ema Katrin Mumme. Nominendid on viie poja ema Kaidi Raid Tihemetsast ja seitsme lapse ema Erna Vatter Ahaste külast. Austamisüritusel ei osalenud nominentidest Dea Jürimäe.

Pärnumaa kuues aasta ema töötab Pärnus maksu- ja tolliametis, tema vanim tütar on kooli lõpetanud, poeg õpib Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumis ja noorim tütar käib Audru kooli kolmandas klassis. Pereisa töötab Soomes, aga ühiselt käiakse suviti reisimas ja pere armastab käia teatris ja kontsertidel.

Laureaadiks nimetamisest oli Katrin Mumme nii üllatunud, et tema hääl värahtas tänusõnu öeldes ja silmanurgas helkles pisar. Veel suurem meeleliigutus tabas teda aga siis, kui Kodutütarde Pärnumaa ringkonna vanem Aina Tarvis ja Naiskodukaitse Pärnu ringkonna esinaine Ave Rallmann talle ühise näputööna valminud heegeldatud teki õlgadele asetasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles