Kablilased avavad taas koduõued

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häädemeeste vald, Kabli rand.
Häädemeeste vald, Kabli rand. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Järgmisel nädalavahetusel ootavad Kabli kodud külalisi, sest 11. Päikeseloojangu festivali raames korraldatakse taas hoovide päev.

Sisse saab põigata talude hoovi, külalisi ootavad näiteks Juksi talu kodukohvik ja Koduõue hoovi iluaed. Kadri talus näeb aga, mis sealsete põldude peal kasvab, ja õnnestub värsket kraami kaasagi osta.

Kabli jaala juures ootab Veio Jakobson, kes pajatab kella 11st 16ni igal täistunnil Kabli uhketest kaptenitest ja kuulsusrikkast purjelaevandusest sealses rannas. Soovijatel on võimalik tasuta jahisõitugi teha. Samuti võtab igal täistunnil kella 11st 16ni Jaagupi sadamast jaht peale kuni kümme huvilist, kes saavad nautida meresõitu Kabli lähistel.

Peale selle on ühinenud Häädemeeste vallast kokku kogutud kohaliku rahva käsitöö ja kunst, mida saab uudistada Kabli seltsimajas, külalisi ootavad Kabli pagar ja RMK Kabli külastuskeskuski.

Kabli küla talude ja õuede uksed on avatud 21. juulil 11–17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles