Pärnus selgusid esimesed Eesti meistrid rulamises ja trikirattasõidus

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratturid tegid peadpööritavaid trikke.
Ratturid tegid peadpööritavaid trikke. Foto: Ardi Truija

Nädalavahetusel Pärnus Tele2 ja Eesti tänavaspordi liidu vedamisel toimunud “Like Kuldrula” raames jagati esimesed Eesti meistritiitlid rulamises ja trikiratta- ehk BMXi-sõidus.

Esimeseks Eesti meistriks rulamises krooniti Tallinast pärit 20aastane Silver Jõesaar, kes finaalis edestas Toomas Seppäneni.

Kolmandale kohale käis tihe rebimine Dimitri Igolkini, Siim Silla ja Raul Urbergi vahel, pärast lisasõitu oli Eesti meistrivõistluste pronksiomanikuna Igolkin.

Hiljuti maailma edetabelis 100 parema rulaja hulka jõudnud Edgar Kiisa pidi leppima seitsmenda kohaga.

Kuni 16aastaste ehk juunioride klassis tuli Eesti meistriks 16aastane tartlane Egbert Pahhomov. Teise koha vääriliseks tunnistati Romario Siimer ja kolmanda koha saavutas Artur Raag.

Trikiratta- ehk BMXi-sõidus võitis esimese Eesti meistritiitli Andres Lainevool, kes finaalis näitas kindlaimat ja tehniliselt keerulisimat sõitu. Kahvatumat värvi medalid jagasid omavahel Ingvar Neumann (hõbe) ja Rasmus Paimre (pronks).

BMXi juunioride klassis pälvis kindla esikoha Talis Viirpalu, edestades finaalis Silver Soonikut ja Kaarel Pütseppa.

“Like Kuldrulal” osales üle 100 ekstreemsportlase.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles