Lastekodulapsed kohtuvad Pärnus spordikuulsuste ja superstaariga

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevusüritusel lööb kaasa superstaari-saates tuntust kogunud laulja Ott Lepland.
Heategevusüritusel lööb kaasa superstaari-saates tuntust kogunud laulja Ott Lepland. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Reedel kogunevad Pärnusse lastekodulapsed, kes veedavad spordihallis päeva koos spordikuulsuste ja superstaar Ott Leplandiga.

Finnlamelli Eesti OÜ korraldab juba teist korda lastekodulaste spordipäeva „Väikestest tegemistest algavad suured saavutused“, mis seekord toimub Pärnu spordihallis.

Heategevusüritusel osalevad Elva väikelastekodu, Haiba lastekodu, Pärnu lasteküla ning MTÜ Maria lastekeskuse lapsed.

Spordikuulsustest astuvad üles ning tutvustavad lastele oma spordiala kergejõustiklased Mikk-Mihkel Arro, Lembi Vaher ja Taavi Riitmuru, Grete Udras, Pärnu Korvpalliklubi korvpallurid Rannar Raap, Toomas Raadik, Jüri Larionov ja Elgar Tamsalu ja AMICI tantsutüdrukud.

Üritusele paneb punkti "Superstaari" saatest tuule tiibadesse saanud Ott Lepland.

Spordipäev on mõeldud kõikidele lastekodulastele, olenemata vanusest. Rakvere spordiklubi Pinx juhatuse liikme Kristo Kauküla sõnutsi korraldatakse niisugust heategevusüritust juba teist korda ning sel aastal loodetakse kaasata rohkem lapsi, kui eelmisel aastal Rakveres.

„Mullu kevadel Rakveres kogus spordipäev osalejate seas suure populaarsuse,“ ütles Kauküla.

Finnlamelli Eesti OÜ juhatuse liige Kuldar Arro lisas, et korraldajate eesmärk on anda võimalikult paljudele lastekodulastele võimalus kohtuda Eesti sporditippudega, tutvustada neile huvitavaid spordialasid, et tuua lapsi spordile lähemale ja äratada neis huvi sportlike tegevuste vastu.

Spordipäeval on kavas spordialade tutvustused, teatevõistlused koos sporditähtedega, sportlastega suhtlemine ja pildistamine ning kontsert.

Finnlamelli tegevjuhi Alar Antoni sõnutsi tuleb lastekodulastel ka sel aastal Eesti spordikuulsuste seltsis tore ja sportlik päev.  

„Kindlasti jätkame sellist traditsiooni, et sportlaste toel julgustada lapsi oma unistusi ellu viima. Nagu ürituse pealkirigi ütleb, usume meiegi, et väikestest tegemistest algavad suured saavutused,“ ütles  Anton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles