Linn otsib Pärnu aasta meest ja aasta naist

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal valiti Pärnu aasta meheks Mait Käbin, teda õnnitleb linnapea Mart Viisitamm.
Eelmisel aastal valiti Pärnu aasta meheks Mait Käbin, teda õnnitleb linnapea Mart Viisitamm. Foto: Urmas Luik

31. detsembril Pärnu kontserdimajas toimuval Pärnu linnavolikogu esimehe ja Pärnu linnapea aastalõpuvastuvõtul antakse üle tiitlid “Aasta mees 2008” ja “Aasta naine 2008”, ettepanekuid kandidaatide leidmiseks saab esitada 15. detsembrini.

"Tunnustuse eesmärk on väärtustada mehi ja naisi, kes on Pärnu linna arengule ja heaolule aktiivselt ning oluliselt kaasa aidanud," ütles protokolli, välis- ja avalike suhete teenistuse juhataja Ela Tomson.

Kandidaat peab olema Pärnu linnaga seotud, ühiskondliku elu aktiivne mõjutaja, tegus kultuuri, hariduse, äri, spordi, teaduse, meditsiini või mis tahes muul elualal. Kandidaadi tegevuse tulemused on olnud aasta jooksul eriliselt silmapaistvad ja Pärnu linna jaoks olulised.

Ettepanekuid aasta mehe ja aasta naise kandidaatide ülesseadmiseks võivad teha kõik soovijad: üksikisikud, juriidilised isikud, seltsid, organisatsioonid jne.

Ettepanekud koos põhjendustega tuleb esitada hiljemalt 15. detsembriks Pärnu linnavalitsuse kantseleile. Esitatud kandidaatide hulgast teeb valiku ühiskondlike organisatsioonide esindajatest koosnev komisjon, mille esimees on Pärnu linnapea.

Eelmisel aastal valiti Pärnu aasta naiseks Ammende villa tegevdirektor Ene Tohv ning Pärnu aasta meheks korvpalliklubi Pärnu juhataja ja treener Mait Käbin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles