Maailma juhtivate turismikoolide õppejõud kohtuvad Eestis

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Eesti külastuskeskus Pärnu raekojas.
Lääne-Eesti külastuskeskus Pärnu raekojas. Foto: Ants Liigus

Hästi haritud võõrustaja on turismimajanduse pärl. Maailma juhtivate turismikoolide juhtivad õppejõud on sel nädalal koos Eestis, et vahetada kogemusi, kuidas neid pärle paremini lihvida.

Keskendutakse teemale, kuidas turismikoolide lõpetajad saavad kaasa aidata üldise heaolu ja elukvaliteedi tõstmisele, vahendasid ERRi teleuudised.

Kui koos on turismiala inimesed, ei saa piirduda vaid tubaste akadeemiliste ettekannetega. Nii mööduski näiteks eilne pärastlõuna kongressist osavõtjatele Pärnu linna vaatamisväärsustega tutvudes. Loengutevälise programmiosa korraldamisel on suur osa võõrustavate koolide Eesti hotelli- ja turismikõrgkooli ja Tartu ülikooli Pärnu kolledži kanda.

Tallinnas alanud ja Pärnus jätkuv ülemaailmse turismikoolide ühenduse EUHOFA kongress on arvult 50. ning esimene Ida-Euroopa pinnal, mis ühenduse vanadele liikmetele tundus esialgu riskina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles