Pärnumaa fotonäitus ootab osalejaid

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

20. oktoobril avatakse ülevaatenäitus “Pärnumaa foto 2011”, kuhu on oodatud Pärnumaa professionaalsete fotograafide ja harrastajate looming vanusest, pildi teemast ning valmimisajast hoolimata.

Näitus on alates 2005. aastast toimunud Pärnu Postimehe eestvedamisel, sel aastal korraldab näitust linnagalerii.

Väljapanekule oodatakse fotosid, mis on soovitatavalt, kuid mitte kohustuslikult valminud eelmise või käesoleva aasta jooksul. Teemavalik on vaba, ainsaks piiranguks osavõtjatele on nõue, et autor elaks, töötaks või õpiks Pärnu linnas või maakonnas. Iga osaleda sooviv fotograaf võib esitada näitusele kuni kolm fotot. Rohkem infot konkursitingimuste kohta leiab linnagalerii koduleheküljelt.

Fotosid võetakse näitusele vastu Pärnu kunstnike majas ja Pilteri fotostuudios 14. oktoobrini.

Esitatud töödest teeb valiku näitusele þürii, kuhu kuuluvad Pilditeenused OÜ, Pärnu linnagalerii ja fotograafide esindajad. Samuti valitakse välja eripreemiate saajad.

Näitus “Pärnumaa foto 2011” on 20. oktoobrist 12. novembrini Pärnu kunstnike majas.

Eksponeeritud tööd ja väljavalituks mitteosutunud pildid tagastatakse autoritele alates 17. novembrist Pärnu kunstnike majas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles