Festival Augustijäljed avab Raeküla hoovid

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla Selts, Vanakooli keskus.
Raeküla Selts, Vanakooli keskus. Foto: Ants Liigus

Sel reedel Raekülas esimest korda toimuval tänavafestivalil Augustijäljed avavad linnaosa elanikud kodukohvikud, kolmel laval saab nautida kultuuriprogrammi ja omavalitsuste liit korraldab kogukonna arutelusid.

„Festivalil avavad oma koduaia- ja tänavakohviku paljud raekülalased ning lastealal kauplevad noored nii sellest piirkonnast kui kaugemalt,” sõnas MTÜ Selts Raeküla juhatuse liige Piia Karro-Selg. „Kultuuriprogrammi jagub kolmele lavale: Käo ja Lembitu tänava ning Riia maantee lavale. Peale selle Käo tänava alguses paiknevasse Jaapani aeda ja alates õhtul kella 22st on kõigil tantsuhuvilistel võimalus minna end Vanakooli keskuse aulasse oimetuks tantsima, sest tantsumuusikat teevad nii kohalikud pillimehed kui külalisbänd Tõstamaalt,” rääkis ta.

Spordiprogramm toimub samal ajal Raeküla staadionil ja Lembitu tänaval. Nimelt korraldab jalgpalliklubi Poseidon kogu perele mänge staadionil ja Vanakooli keskuse lauatenniseklubi liikmed organiseerivad Lembitu ja Käo tänava ristumisläheduses Raeküla esimese amatööride lauatenniseturniiri. „Omanäoline liikumistegevus on orienteerumine „Kes need jäljed siia jättis, kes neid jälgi mööda käib?” tutvustas Karro-Selg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles