Kuninga koolis kehtib nutiseadmete keeld

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kuninga tänava põhikoolis peavad 1.–4. klassi õpilaste nutiseadmed sellest õppeaastast koolipäevaks ranitsasse jääma. Eesmärk on saada lapse pilk ekraanilt ära ja arendada omavahelist suhtlust.
Pärnu Kuninga tänava põhikoolis peavad 1.–4. klassi õpilaste nutiseadmed sellest õppeaastast koolipäevaks ranitsasse jääma. Eesmärk on saada lapse pilk ekraanilt ära ja arendada omavahelist suhtlust. Foto: Urmas Luik

Pärnu Kuninga tänava põhikooli õppenõukogu ja hoolekogu kiitsid heaks klassiõpetajate ja suure hulga lastevanemate ettepaneku, mille tulemusel on alanud õppeaastast 1.–4. klassi õpilaste koolipäev nutiseadmevaba nii tundide ajal kui vahetundides.

Siiri Olde, kelle laps õpib Kuninga tänava põhikooli 3. klassis, pooldab nutivaba kooli mõtet igati. “Algatus on suurepärane ja loodan, et see on aastate pärast niisama tavaline kui see, et enam avalikes kohtades ei suitsetata,” rääkis Olde, lisades, et reegel võiks kehtida kõikidele õpilastele. “Just teismelised on need, kes sinna telefoni end lõpuni ära kaotama kipuvad.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles