Felix marineerib varsti sibulaid õpilaste retsepti järgi

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse abikoka eriala õpilased ja nende ­juhendaja Marina Madisson oma marineeritud punase sibula hoidisega, millele on lisatud huvitavama maitse saamiseks estragoni. Toode osutus konkursil edukaks ja peagi jõuab see poe­lettidele.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse abikoka eriala õpilased ja nende ­juhendaja Marina Madisson oma marineeritud punase sibula hoidisega, millele on lisatud huvitavama maitse saamiseks estragoni. Toode osutus konkursil edukaks ja peagi jõuab see poe­lettidele. Foto: Mailiis Ollino

Pärnumaa kutse­hariduskeskuse (PKHK) õpilaste valmistatud marineeritud punased sibulad on nii maitsvad, et Põltsamaa Felix võtab nende retsepti järgmisel aastal tootmisse. Siis saab neid proovida juba igaüks.

Tänavusel Olustvere hoidisemessil žürii suureks lemmikuks osutunud hoidise lõid kutseõpetaja Marina Madissoni käe all abikokaks õppijad.

“Olime köögis ja üheskoos katsetasime ja tegime,” meenutas Madisson purki pandud punaste sibulate retsepti sündi.

Juhendaja arvates teeb selle hoidise huvitavaks lisatud est­ragon, peale selle leiab koostisest marineeritud sibula, äädika ja suhkru. Põhirõhk on aga vaieldamatult maitsetaimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles