6. oktoobril algaval Pärnu kohvikute nädalal on võimalus leida kosutust spetsiaalselt selleks puhuks loodud einelatest.
Pärnu kohvikute nädalal avavad uksed ühepäevapuhvetid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa on valitud Eesti toidupiirkonnaks aastal 2018, seega on teemanädal laienenud maakonda ja kõigi kohvikute menüüs on kasutatud kohalikku toorainet.
Ühepäevakohvikute nimekirjast leiab sellised toredad tegijad nagu Kanaresto Rokkiv Rebane, Kabli Rannapäkapikkude pannkoogikohvik, Karjamõisa talufarm. Teiste seas avab pressikohviku Pärnu Postimeeski.
Pärnu kohvikute nädal toimub neljandat korda ja toite saab maitsta 6.–14. oktoobrini.