Meer hoidus hinnangust haiglajuhi maasturiostule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haigla juhatuse esimehe Urmas Sule Jeepi kõikvõimalikud kulud kannab raviasutus oma eelarvest.
Pärnu haigla juhatuse esimehe Urmas Sule Jeepi kõikvõimalikud kulud kannab raviasutus oma eelarvest. Foto: Pärnu Postimees

Pärnu linn, mis on sihtasutuse Pärnu Haigla ainuomanik, ei kipu raviasutuse juhatuse esimehe Urmas Sule JOKK-skeemiga (töö)maasturi muretsemisele hinnangut andma.

„Linnavalitsus ei aruta sihtasutuse teenuste ostu hanketingimusi. Haigla juhatuse üle tegevuse kontroll ja otsuste tegemine juhatuse töökorralduse suhtes on nõukogu pädevuses,” kommenteeris linnapea Romek Kosenkranius.

Meer märkis, et kehtiva põhikirja alusel saab linnavalitsus otsustada SA Pärnu Haigla nõukogu koosseisu üle.

Postimees kirjutas selle nädala alguses, kuidas haigla juhatuse esimees Urmas Sule sai endale lihthankega uuema, võimsama ja kenama maasturi Jeep Grand Cherokee, mille kõik kulud tasub haigla. Hanketingimused olid juba 2012. aastal sellised, et nendele ei vastanud ükski tavaline sõiduauto, vaid Jeepi maastur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles