Sindis muutus nii mõnegi lapse koolitee ohutumaks (1)

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näiteks Kesktänav oli nii kitsas, et tihti olid jalakäijad otsapidi kraavis, kui mõlemast sõidusuunast tulid autod.
Näiteks Kesktänav oli nii kitsas, et tihti olid jalakäijad otsapidi kraavis, kui mõlemast sõidusuunast tulid autod. Foto: Urmas Luik

Tori vallas Sindis on suve jooksul jõudsalt teed ehitatud. Sellel aastal on Tori valla taristunõuniku Toomas Parmu kinnitusel rajatud ja rekonstrueeritud umbes viis kilomeetrit kergliiklusteid.

Suvega ehitati välja kergliiklusteed suures osas Sindi keskosas, osaliselt Paide maantee ääres. Näiteks Kesktänavat pidi liikujad tunnevad rõõmu, et enam ei pea laste koolitee pärast muretsema: nüüd on kõnnitee, enne pidi kõndima sõiduteel, mis oli kitsas ja jalakäijad tihti otsapidi kraavis, kui mõlemast sõidusuunast tulid autod.

Pensionär Viive ootas juba ammu, et Kesktänaval mõeldaks jalakäijate ja ratturite pealegi. “Rattaga oli riskantne, ei julgenud sõitma minna. Ja süda valutas, kui lapsed läksid. Sõidutee on kitsas ja liiklus tihe. Nüüd julgen isegi rattaga sõitma minna,” märkis ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles