Lihula kultuurikeskus vaatab ümbrust uute silmadega

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihula kultuuri- keskuse direktori Tiina Lobja sõnutsi puhus puit- akende vahelt tuul sisse ja nüüd asendatakse maja 67 silma puit-alumiiniumraamidega akendega.
Lihula kultuuri- keskuse direktori Tiina Lobja sõnutsi puhus puit- akende vahelt tuul sisse ja nüüd asendatakse maja 67 silma puit-alumiiniumraamidega akendega. Foto: Urmas Luik

Lihula kultuurikeskuses jätkub akende ja välisuste vahetamine, et ruumikas hoone paremini sooja peaks.

Tööd toetab ettevõtluse arendamise sihtasutuse eraldatud 109 400 euro ja 79 sendine toetus Lihula kultuurikeskuse avatäidete vahetuse ja sellele eelnenud projekteerimise tarvis. Lisandub Lääneranna valla oma- osalus, et korda teha piirkonna esinduslikem kultuuriasutus.

Hoone avapidu toimus 1. märtsil 1990 ja aeg on 400kohalise saali ja 100kohalise rõduga, banketi- ja tantsusaaliga ja hulga kõrvalruumidega majas oma töö teinud. Uksed-aknad ei pidanud enam tuult ja lasksid sooja majast välja, töötajate jalad-käed külmetasid ja uute silmade panekust sai möödapääsmatu vajadus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles