Aasta arsti konkurss ootab kandidaate

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Tervise fond ja meditsiiniuudiste portaal Arst.ee kutsuvad patsiente valima aasta arsti.
Eesti Tervise fond ja meditsiiniuudiste portaal Arst.ee kutsuvad patsiente valima aasta arsti. Foto: Tairo Lutter

Eesti Tervise fond (ETF) ja meditsiiniuudiste portaal Arst.ee kutsuvad patsiente valima aasta arsti.

“Arst on üks vastutusrikkamaid ameteid ja sageli põlevad meie arstid läbi. Tööd on palju ja head arstid on perfektsionistid, kes võtavad tihti oma töömõtted koju kaasa,” rääkis ETFi juhataja perearst Eero Merilind. “Aasta arsti valimine annab patsiendile võimaluse öelda oma arstile avalikult aitäh ja kiita teda hea ravi ja toetavate sõnade eest. Arsti tööle ei ole paremat tagasisidet kui patsiendi tunnustus.”

Oma lemmikarstist saab teada anda tohtreid ja patsiente ühendavas portaalis Arst.ee või kirjutades ETFile. Kandidaate saab esitada 20. detsembrini.

Esitatute hulgast teeb valiku žürii, kuhu peale Merelinnu kuuluvad Põhja-Eesti regionaalhaigla kardioloogiakeskuse teadusjuht professor Margus Viigimaa, sotsiaalkaitseminister Kaia Iva ja terviseteadlane Anu Kasmel.

Mullu valiti aasta arstiks Karmen Joller, kes ühtlasi on võtnud oma südameasjaks inimeste meditsiiniteadmiste tõstmise avalikus ruumis.

Aasta arst selgub 17. korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles