Saarde küsis ilutulestiku kohta rahva arvamust

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi igal aastal häirib aastavahetuse tulevärk kodu- ja metsloomi, peetakse lugu traditsioonidestki. Pildil on Pärnu linna ilutulestik.
Kuigi igal aastal häirib aastavahetuse tulevärk kodu- ja metsloomi, peetakse lugu traditsioonidestki. Pildil on Pärnu linna ilutulestik. Foto: Urmas Luik

Aastavahetuse pidustusteni on jäänud alla kuu ja tundub enesestmõistetav saata vana-aasta ära ­tulevärgi saatel. Saarde valla juhid aga nii ei arvanud ja korraldasid enne valla raha taevasse laskma hakkamist küsitluse, kas rahvas üldse tahab avalikku tule­värki.

Vald avaldas sotsiaalmeedias ankeedi, kus kirjas, et tänavu proovitakse arvestada kõigi elanikega: nendega, kes pürotehnikat ei soovi; lemmikloomaomanikega, kelle hoolealustel paugutamine stressi tekitab; laste ja eakatega, kes paukude peale ehmuvad, samuti nendega, kes pikisilmi ootavad ilutulestiku värvidemängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles