Kihnlased saavad jälle autoga sõita, tanklas on kütust

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kütusetankla Suaru sadamas, pilt on illustreeriv.
Kütusetankla Suaru sadamas, pilt on illustreeriv. Foto: Mailiis Ollino

Tänased ilmaolud lubasid raskemad veokid praamile. Eelmistel päevadel tugeva tuule tõttu ei võtnud Kihnu Virve üle viietonniseid masinaid pardale.

Kihnu Majanduse OÜ juhataja Paal Põlluste sõnas, et kütuseveok tuli saarele kella 8.30se praamiga ja läks ära kell 10 ning tõi kõiki kütuseliike. Saarel saab tanklas bensiini oktaaniarvuga 95 ja kaht sorti diislit: autodesse ja kütteks.

Põlluste sõnade järgi käib kütuseveok saare varusid täiendamas talvisel ajal kord kuus. Suvel sagedamini, sest siis tangivad seal kaatridki.

Saareelanikel tuli kütuseta läbi ajada kolm päeva, läinud nädala reedest.

Ebamugavuste kiuste säilitati saare huumor. Reedel teatas Kihnu vald sotsiaalmeediakanalis kütuse lõppemises, et kuniks kütust pole, saavad kihnlased ette võtta kaua planeeritud jalgsikäimise päeva ja edendada tervislikku eluviisi. Täna teatas vald head uudist: Justkui tahaks hüüda: “Meie poodi on jõudnud apelsinid!” Kena tankimist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles